פטי להמס
פטי להמס עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הקציצה הטובה ביותר נמסה, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית עד הקצפה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב עמוק ומקורמל, כ 40 דקות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מערבבים לשלב, ומעבירים לקערה בינונית; להפריש. למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהניח בצד.בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים את הבשר בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים.
מערבבים עם הידיים שלך עד רק בשילוב שווה. מחלקים ל 4 חלקים שווים ומניחים על תבנית אפייה. באמצעות קצות האצבעות שלך, לחץ על כל חלק לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה כי הוא מעט רחב יותר בקוטר מאשר פרוסות לחם.
מחממים מחבת גדולה נפרדת (לא מחבת nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח.
מניחים 2 של הקציצות במחבת ומבשלים ללא הפרעה עד השחמה על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל עד הקציצות הם רק מעט ורוד במרכז עבור בינוני, על 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים את הקציצות לצלחת גדולה ואוהל רופף עם רדיד אלומיניום. חזור עם 2 קציצות הנותרים; להפריש.בצד 1 של כל פרוסת לחם, להפיץ על 1 כפית גדושה של המיונז בשכבה אפילו וכל הדרך עד הקצוות.
מניחים 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה מיונז בצד למטה, ומניחים את 4 פרוסות אחרות בצד. להפיץ חצי מהגבינה בין פרוסות הלחם 4 ולחלק את הבצל מבושל באופן שווה על גבי הגבינה, הסדרת הבצל בשכבה אפילו. למעלה עם קציצות הבשר, מחלקים את הגבינה שנותרה על הקציצות, ומניחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על צד המיונז העליון.
מחממים את המחבת הלא דביקה השמורה על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח, כ 3 דקות.
מניחים 2 של הכריכים במחבת ומבשלים עד הפרוסות התחתונות של גבינה להתחיל להמס והלחם הוא חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב וכל הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות יותר.
הסר לצלחת הגשה וחזור עם 2 פטי הנותרים נמס.