קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פטי להמס

פטי להמס
פטי להמס עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הקציצה הטובה ביותר נמסה, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב עמוק ומקורמל, כ 40 דקות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מערבבים לשלב, ומעבירים לקערה בינונית; להפריש. למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהניח בצד.בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים את הבשר בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים עם הידיים שלך עד רק בשילוב שווה. מחלקים ל 4 חלקים שווים ומניחים על תבנית אפייה. באמצעות קצות האצבעות שלך, לחץ על כל חלק לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה כי הוא מעט רחב יותר בקוטר מאשר פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מחממים מחבת גדולה נפרדת (לא מחבת nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים 2 של הקציצות במחבת ומבשלים ללא הפרעה עד השחמה על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל עד הקציצות הם רק מעט ורוד במרכז עבור בינוני, על 2 עד 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הקציצות לצלחת גדולה ואוהל רופף עם רדיד אלומיניום. חזור עם 2 קציצות הנותרים; להפריש.בצד 1 של כל פרוסת לחם, להפיץ על 1 כפית גדושה של המיונז בשכבה אפילו וכל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה מיונז בצד למטה, ומניחים את 4 פרוסות אחרות בצד. להפיץ חצי מהגבינה בין פרוסות הלחם 4 ולחלק את הבצל מבושל באופן שווה על גבי הגבינה, הסדרת הבצל בשכבה אפילו. למעלה עם קציצות הבשר, מחלקים את הגבינה שנותרה על הקציצות, ומניחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על צד המיונז העליון.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשרקציצות בשר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מחממים את המחבת הלא דביקה השמורה על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת ומיד נעלם על פני השטח, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים 2 של הכריכים במחבת ומבשלים עד הפרוסות התחתונות של גבינה להתחיל להמס והלחם הוא חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב וכל הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר לצלחת הגשה וחזור עם 2 פטי הנותרים נמס.
11
מגישים באופן מיידי.