המתכון האיטלקי פטי להמס Hoagie יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, עגולה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטי להמס, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, פלפל טיגון, פטריות, שום, 1/4 כפית. מלח, אורגנו ו-1/4 כפית. פלפל טחון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים וזהב, על 10 דקות. תתחמם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד ירקות מבשלים, לחמניות מפוצלות וחלול מעט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים על תבנית אפייה עם צדדים חלולים למעלה ומסדרים 1 פרוסת גבינה על כל חצי גליל. בקר קראמבל לקערה ומערבבים בשארית 1/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. מחלקים בשר לשניים ולאחר מכן טופס לתוך 2 קציצות סגלגלות, בעיצוב בשר כדי להתאים צורה וגודל של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים לחמניות בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים קציצות בשר למחבת ומבשלים במשך 3 דקות; להעיף, למקם את הגבינה שנותרה על גבי, מחבת כיסוי, ומבשלים עד בינוני לעשות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תחתיות רול מקום על צלחות. מעל כל אחד עם קצת רוטב עגבניות, קציצה ותערובת ירקות. מכסים עם חולצות רול ומגישים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.