פטל-גבינת שמנת ברים דניים
גשו לסופר וקנו שימורי פטל, סוכר חום חזק, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו גבינת שמנת פטל דנית, לימון פטל גבינת שמנת לחמניות דניות, ו חטיפי גבינת שמנת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי קרקר, סוכר חום ומרגרינה.
הסר 1-3 / 4 כוסות של תערובת פירור; מקום בתבנית אפייה 13x9 אינץ'. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת; להפריש.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר מגורען וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב; לשפוך מעל קרום. בזהירות להפיץ שימורים על תערובת גבינת שמנת. מערבבים שקדים לתוך תערובת הפירורים הנותרים; מפזרים באופן שווה על שימורים.
אופים 1 שעה או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב. מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.
חותכים ל 32 ברים לשרת. אחסן במיכל מכוסה היטב במקרר.