אם יש לך חמאה, פלפל טחון, garnishes: שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (aka רוטב שום שעועית שחורה או להדביק שעועית שחורה), כרוב שחור, ריקוטן ועוגות שקדים, ו טארט גבינת עיזים וזיתים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים במעבד מזון; דופק עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה; דופק עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים ביצה ומי קרח; תהליך רק עד התערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חצי מהבצק ל-16 (1) כדורים. לחץ על כדורים לתוך מיניאטורי משומן קלות (1 3/4") מחבתות מאפין, לחיצה שווה לתוך הצדדים התחתון ומעלה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
אופים קליפות טארטלט ב 450 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר פגזים מתלים חוט, מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלט
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
כפית 1 כף סלסה שעועית שחורה לתוך כל פגז טארט; לקשט, אם תרצה בכך.