והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. אם יש לך חלב חמאה, וניל, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד סופלה עם קרם מסקרפונה ופטל, עוגת קרפ עם קרם מאפה ופטל, ו עוגת חלב חמה מיושנת עם פטל וקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז רק של 4 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם התקצרות; קמח קל.
אופים 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה 1/2 כוס על מהירות בינונית עד אור ורך. במהירות נמוכה, לנצח 2 כפיות וניל. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד מעורב; לנצח על מהירות בינונית עד רכות. בקערה קטנה, מערבבים ריבה ו 1 כף הליקר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
(מקרטון)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
באמצעות סכין משונן, לחתוך מעוגל העליון את כל עוגה לבנה על פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
12
חותכים כל עוגת קטיפה אדומה אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
13
מברישים פירורים רופפים.
14
מניחים 1 שכבת עוגת קטיפה אדומה, בצד לחתוך, על צלחת הגשה; מברשת בעדינות עם 2 כפות ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
15
מורחים עם חצי תערובת ריבת פטל. למעלה עם עוגה לבנה 1; להפיץ עם ציפוי כוס 3/4. חזור על שכבות. למעלה עם שכבה שלישית של עוגת קטיפה אדומה. (מילואים שנותרו שכבת עוגת קטיפה אדומה לשימוש מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מורחים שכבה דקה מאוד של ציפוי בצד העוגה כדי לאטום בפירורים.