פטל ועוגת שכבת שמנת
והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. אם יש לך חלב חמאה, וניל, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד סופלה עם קרם מסקרפונה ופטל, עוגת קרפ עם קרם מאפה ופטל, ו עוגת חלב חמה מיושנת עם פטל וקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז רק של 4 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם התקצרות; קמח קל.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, קקאו וסודה לשתייה. בכוס 2 כוס מדידה, לערבב חלב חמאה, צבע מזון, חומץ 1 כפית וניל.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד שמנת מעורבב היטב.
הוסף 3 ביצים, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. לסירוגין להוסיף תערובת קמח עם תערובת חלב חמאה, מכה על מהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים הבלילה באופן שווה לתוך 2 של המחבתות.
אופים 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, להפוך את העוגה לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וחלבונים ביצה.
יוצקים הבלילה לתוך הנותרים 2 מחבתות.
אופים 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה 1/2 כוס על מהירות בינונית עד אור ורך. במהירות נמוכה, לנצח 2 כפיות וניל. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד מעורב; לנצח על מהירות בינונית עד רכות. בקערה קטנה, מערבבים ריבה ו 1 כף הליקר.
באמצעות סכין משונן, לחתוך מעוגל העליון את כל עוגה לבנה על פני השטח.
חותכים כל עוגת קטיפה אדומה אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
מניחים 1 שכבת עוגת קטיפה אדומה, בצד לחתוך, על צלחת הגשה; מברשת בעדינות עם 2 כפות ליקר.
מורחים עם חצי תערובת ריבת פטל. למעלה עם עוגה לבנה 1; להפיץ עם ציפוי כוס 3/4. חזור על שכבות. למעלה עם שכבה שלישית של עוגת קטיפה אדומה. (מילואים שנותרו שכבת עוגת קטיפה אדומה לשימוש מאוחר יותר.)
מורחים שכבה דקה מאוד של ציפוי בצד העוגה כדי לאטום בפירורים.
מורחים הנותרים זיגוג בצד העליון של העוגה.
מקשטים עם פטל. לאחסן במקרר.