קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פטל ושרי טריפל

פטל ושרי טריפל
טריפל פטל ושרי הוא מתכון אירופאי שמגיש 12. תמורת $3.15 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 501 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. גשו לסופר וקנו קצפת, פטל, קצפת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טריפל פטל ושרי , טריפל שרי שקדים לחג המולד , וטריפל שרי אנגלי מסורתי - אך ורק למבוגרים! .

הוראות

1
חמאה וקמח תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מכינים את העוגה לפי הוראות האריזה, אך השתמשו ב-1/2 כוס מהשרי במקום 1/2 כוס מים. לאחר האפייה, מצננים בתבנית כ-10 דקות, ולאחר מכן הופכים על רשת לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)(מומלץ: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2
חותכים את העוגה לקוביות גדולות, ברוחב של כ-1 1/2 אינץ'.
3
מניחים את החלמונים, הסוכר והשארית 1 כוס שרי בחלק העליון של סיר כפול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מקציפים עד לאיחוד מלא.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים את המחבת העליונה מעל מים רותחים (אל תתנו למים לגעת בתחתית המחבת העליונה). בכף עץ, מערבבים על אש בינונית כ-8 דקות, עד שהקרם סמיך למדי, בערך בסמיכות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לתת להתקרר. מקציפים את השמנת עם סוכר הקונדיטורים. לוקחים מחצית מהקצפת ומוסיפים אותה לקצפת המצונן, תוך כדי ערבוב טוב. להרכבה: בתחתית קערת טריפל או תבנית חד פעמית של רדיד אלומיניום בגודל 13 על 9 אינץ', שכבה 1/3 מקוביות העוגה, 1/3 מהפטל ו-1/3 מהקרם. ממשיכים בשכבות, ומסיימים עם רפרפת. לוקחים את הקצפת שנותרה ומכסים לגמרי את החלק העליון של הקצפת. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים עם קצפת נוספת, פטל טרי וענף נענע, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טריפל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.