פטל ושרי טריפל
טריפל פטל ושרי הוא מתכון אירופאי שמגיש 12. תמורת $3.15 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 501 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. גשו לסופר וקנו קצפת, פטל, קצפת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טריפל פטל ושרי , טריפל שרי שקדים לחג המולד , וטריפל שרי אנגלי מסורתי - אך ורק למבוגרים! .
הוראות
חמאה וקמח תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מכינים את העוגה לפי הוראות האריזה, אך השתמשו ב-1/2 כוס מהשרי במקום 1/2 כוס מים. לאחר האפייה, מצננים בתבנית כ-10 דקות, ולאחר מכן הופכים על רשת לצינון מלא.
חותכים את העוגה לקוביות גדולות, ברוחב של כ-1 1/2 אינץ'.
מניחים את החלמונים, הסוכר והשארית 1 כוס שרי בחלק העליון של סיר כפול.
מניחים את המחבת העליונה מעל מים רותחים (אל תתנו למים לגעת בתחתית המחבת העליונה). בכף עץ, מערבבים על אש בינונית כ-8 דקות, עד שהקרם סמיך למדי, בערך בסמיכות של מיונז.
לתת להתקרר. מקציפים את השמנת עם סוכר הקונדיטורים. לוקחים מחצית מהקצפת ומוסיפים אותה לקצפת המצונן, תוך כדי ערבוב טוב. להרכבה: בתחתית קערת טריפל או תבנית חד פעמית של רדיד אלומיניום בגודל 13 על 9 אינץ', שכבה 1/3 מקוביות העוגה, 1/3 מהפטל ו-1/3 מהקרם. ממשיכים בשכבות, ומסיימים עם רפרפת. לוקחים את הקצפת שנותרה ומכסים לגמרי את החלק העליון של הקצפת. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם קצפת נוספת, פטל טרי וענף נענע, אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טריפל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.