פטל פירור ברים
פטל פירור ברים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פטל פירור ברים, פטל פירור ברים, ו פטל פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 375°f. גריז תבנית אפייה עם חמאה.
למילוי: בקערה בינונית, לשלב פטל, סוכר, טפיוקה, ומיץ לימון; להפריש.
עבור עוגיית חמאה: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח; דופק 5 פעמים לשלב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה, 5-10 פולסים.
מוסיפים ביצה וקרם כבד ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד (זה יהיה מתפורר אבל צריך להתלכד כאשר נלחץ קלות על ידי קצות האצבעות.)
לחץ על מספיק בצק במחבת כדי ליצור שכבת 1/4 אינץ', אשר צריך להשתמש רק מעל 1/2 הבצק. מכסים בפטל. פטל דוט עם חתיכות של הבצק שנותר.
אופים עד העליון הוא זהב ופירות יער מבעבעים, על 50 דקות.
בואו מגניב 20 דקות לפני חיתוך.