פטרוזיליה מוקרם Hominy
פטרוזיליה מוקרם Hominy עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, לחם ביתי, ו תבשיל ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. החזק חבורה של פטרוזיליה על ידי הגבעולים, ומתחיל בחלק העליון של החבורה, לחתוך בגסות את הפטרוזיליה לרוחב עד שתגיע לחלק העבה של הגבעולים; להשליך את הגבעולים. חזור עם הקבוצות הנותרות. לשטוף את הפטרוזיליה הקצוצה בקערה גדולה של מים, ואז לנקז.
מוסיפים מלח למים הרותחים, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עד למכרז, כ 4 דקות.
בסיר גדול, להמיס 1 כף החמאה.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את השום, מגבירים את החום עד בינוני ומבשלים עד ריחני, כ 3 דקות.
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 8 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת המדינה חזיר ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה מבושל hominy, לכסות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית זכוכית בת 9 על 13 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
אופים את hominy במשך כ 20 דקות, או עד מבעבע. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת. הפעל את המטגן.
מפזרים את פירורי הלחם על hominy ו broil במשך כ 1 דקה, או עד הפירורים הם חום זהוב.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 2 ביום קדימה.