פטריות, אספרגוס ועוגת תפוחי אדמה: Sformato di Funghi, Asparagi E Patate
אם יש לכם אספרגוס עיפרון, תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Asparagi Sformato di (אספרגוס טרין), Gattò di patate (תפוחי אדמה "עוגה"), ו אספרגוס Sformato, Fondanta + Pan Con Tomate (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. לבשל עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מלח
3
ניקוז ושמור 1/2 כוס מים לבישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
במחבת סאוט בינונית, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד לחום אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את האספרגוס ואת מי תפוחי האדמה שמורים למחבת. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. להפוך את החום גבוה ולהביא את המים לרתיחה. להחזיר את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אספרגוס
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את קוביות הפנצ ' טה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר הוא שניתנו לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר המחבת יש מספיק שומן pancetta, להוסיף את פטריות cremini ו לטגן בשומן pancetta עד חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
פנצ ' טה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
באמצעות כמה כפות שמן זית, משמנים תבנית אפייה עגולה 12 אינץ 'עם צדדים 3 עד 4 אינץ'. מעיל את המחבת עם פירורי הלחם, רועד את כל פירורי עודף. תניח את הצלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
להעביר את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של מחית תפוחי אדמה למחבת מוכנה, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור שכבה אפילו. כפית את האספרגוס ולאחר מכן את הפטריות על תפוחי האדמה, באמצעות הכף להחליק כל לתוך שכבה אפילו. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אספרגוס
פטריות
תפוח אדמה
גבינה
מורחים
ביצה
מנטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
13
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, על 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מגישים עם Hee Hee
16
קישוט.
17
מערבבים את כל החומרים והכפית על גבי עוגת תפוחי אדמה.