קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

פטריות, אספרגוס ועוגת תפוחי אדמה: Sformato di Funghi, Asparagi E Patate

פטריות, אספרגוס ועוגת תפוחי אדמה: Sformato di Funghi, Asparagi E Patate
אם יש לכם אספרגוס עיפרון, תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Asparagi Sformato di (אספרגוס טרין), Gattò di patate (תפוחי אדמה "עוגה"), ו אספרגוס Sformato, Fondanta + Pan Con Tomate (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. לבשל עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
3
ניקוז ושמור 1/2 כוס מים לבישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
במחבת סאוט בינונית, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד לחום אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים את האספרגוס ואת מי תפוחי האדמה שמורים למחבת. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. להפוך את החום גבוה ולהביא את המים לרתיחה. להחזיר את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את קוביות הפנצ ' טה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר הוא שניתנו לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר המחבת יש מספיק שומן pancetta, להוסיף את פטריות cremini ו לטגן בשומן pancetta עד חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פנצ ' טהפנצ ' טה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
באמצעות כמה כפות שמן זית, משמנים תבנית אפייה עגולה 12 אינץ 'עם צדדים 3 עד 4 אינץ'. מעיל את המחבת עם פירורי הלחם, רועד את כל פירורי עודף. תניח את הצלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
להעביר את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של מחית תפוחי אדמה למחבת מוכנה, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור שכבה אפילו. כפית את האספרגוס ולאחר מכן את הפטריות על תפוחי האדמה, באמצעות הכף להחליק כל לתוך שכבה אפילו. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ביצהביצה
מנטהמנטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
13
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, על 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מגישים עם Hee Hee
16
קישוט.
17
מערבבים את כל החומרים והכפית על גבי עוגת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה

מרכיבים

2קבוצותעיפרון אספרגוס דק, לחתוך לתוך 1/3 שלעיפרון אספרגוס דק, לחתוך לתוך 1/3 של1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים1צביטהצבוט פתיתי צ'יליצבוט פתיתי צ'ילי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, ניקה לרבעים (חצוי אם קטן)פטריות קרמיני, ניקה לרבעים (חצוי אם קטן)4פטריות קרמיני, נייר פרוס דקפטריות קרמיני, נייר פרוס דק6largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1חבורהעלי נענע טריים, קצוצים בערךעלי נענע טריים, קצוצים בערך2שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץחזיר pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1לימון, juicedלימון, juiced1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן את תבנית האפייהשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן את תבנית האפייה10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1בצל אדום, נייר פרוס דקבצל אדום, נייר פרוס דק2(חוֹרֶף)מלח, בתוספת מלח ופלפל לתיבולמלח, בתוספת מלח ופלפל לתיבול1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי בישול תפוחי אדמה שמוריםמי בישול תפוחי אדמה שמורים6בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2קילוגרםתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים גסתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים גס