זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם אבקת בצל, חרדל טחון, רוטב ווסטרשייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בריסקט בקר מנגל טקסס, טקסס מנגל מטוגן בשר דד, ו חזה בקר מעושן: טקסס מנגל קלאסי.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בעזרת מזלג או סכין חדה, דוקרים חורים בחזה. לשפשף בשר עם תערובת תיבול. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים חזה, דפנות שומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה. בקערה קטנה שלבו את רוטב הסטייק, העשן הנוזלי ורוטב הווסטרשייר; יוצקים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מכסים היטב בנייר כסף; אופים בחום של 325 למשך 4 עד 5 שעות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בואו לעמוד במיצים במשך 15 דקות. להגשה פורסים דק על פני התבואה. שומן רזה ממיצי מחבת; כף מעל בשר.
בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות דום פריניון (כמוסה קרועה). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-329 דולר לבקבוק.
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.