קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פטריות בורגונדי

פטריות בורגונדי
פטריות בורגונדי לוקח בערך 9 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 300 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. 1663 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, פטריות כפתור, זרעי שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 47%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פטריות בורגונדי, פטריות בורגונדי, ו פטריות בורגונדי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים היטב את הפטריות וזורקים אותם לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את היין, המים הרותחים, החמאה, רוטב ווסטרשייר, זרעי שמיר, פלפל שחור, קוביות חמין בקר ועוף ושום. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל שחורפלפל שחור
זרע שמירזרע שמיר
חמאהחמאה
שוםשום
מיםמים
בקרבקר
ייןיין
4
מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מכוסה, למשך 6 שעות.
5
הסר את המכסה ולאחר מכן המשך בבישול, ללא כיסוי, למשך 3 שעות.
6
מוסיפים מלח לפי הטעם בסוף תהליך הבישול. הפטריות יהיו בצבע כהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
7
מגישים ישר מהסיר או כף את הפטריות ונוזל הבישול לקערת הגשה. יש לחם פריך בקרבת מקום כדי לספוג את הטעימות.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.