פטריות בקציץ הבשר האמצעי
פטריות בקציץ הבשר באמצע יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.58 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 839 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. 31 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס, ביצים, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות מטוגן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה משלבים נקניקיות, בשר בקר, ביצים, פירורי לחם, בצל, פלפל, מלח, פלפל ואבקת שום.
מרדדים תערובת שטוחה, 8 אינץ 'על 8 אינץ' מרובע.
מורחים 1/2 פחית מרק על קציץ בשר, מגלגלים ואוטמים קצוות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מוסיפים את המרק הנותר ואופים עוד 20 דקות.