קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי

פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, קרם פרש, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט פטריות עם סלט עשבי תיבול, טארט פטריות וגרוייר, ו פודינג לחם פטריות בר עם נקניק וגרוייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית ריקוטה במעבד עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
2
מוסיפים 1 חלמון ו 2 כפיות שמן תערובת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
3
העברת תערובת ריקוטה לקערה; לקפל בcrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים פטריות ו sauté 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
6
מערבבים בקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים חמאה וסוט עד שהפטריות רכות, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
8
מערבבים בצלים ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
10
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות למלבן 13x9 אינץ'. באמצעות סכין חדה והחל 1/4 אינץ ' מקצה, לחתוך קו ציון סביב היקף שלם של בצק, חיתוך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
11
מברשת 1/4 אינץ ' בצק הגבול עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
העברת בצק לתבנית אפייה כבדה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
13
מורחים תערובת ריקוטה על הבצק, בתוך הגבול. למעלה עם חצי פטריות, חצי Gruyère, אז פטריות שנותרו Gruyère.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
GruyereGruyere
לפי עוגהלפי עוגה
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
14
אופים טארט עד הקרום הוא זהוב gruyère נמס, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
1
לזרוק עשבי תיבול עם שמן ומיץ לימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
חותכים טארט לתוך מלבנים.
3
העבר לצלחות.
4
מקשטים עם סלט עשבי תיבול.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשplanters® אגוזי פקאןplanters® אגוזי פקאן32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי צ'רביל טרייםעלי צ'רביל טריים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 אינץ חתיכות עירית טרייה1/2 אינץ חתיכות עירית טרייה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה, מוכה להתמזג עם 1 כפית מים (עבור זיגוג)חלמון ביצה, מוכה להתמזג עם 1 כפית מים (עבור זיגוג)680צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרימגוון פטריות בר טריות (כגון chanterelle, אויסטר, או שיטאקה נבעה), פרוסמגוון פטריות בר טריות (כגון chanterelle, אויסטר, או שיטאקה נבעה), פרוס32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי טרגון טרייםעלי טרגון טריים2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצלים ירוקים חבורה, פרוס דק באלכסון (אודותבצלים ירוקים חבורה, פרוס דק באלכסון (אודות113צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטריפרוס דק גבינת Gruyèreפרוס דק גבינת Gruyère2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים1גיליוןבצק עלים קפוא (חצי חבילת 17.3-אונקיה), מופשרבצק עלים קפוא (חצי חבילת 17.3-אונקיה), מופשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה בחלב מלאגבינת ריקוטה בחלב מלא