והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, קרם פרש, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט פטריות עם סלט עשבי תיבול, טארט פטריות וגרוייר, ו פודינג לחם פטריות בר עם נקניק וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית ריקוטה במעבד עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
2
מוסיפים 1 חלמון ו 2 כפיות שמן תערובת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
3
העברת תערובת ריקוטה לקערה; לקפל בcrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים פטריות ו sauté 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
6
מערבבים בקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים חמאה וסוט עד שהפטריות רכות, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
Planters® אגוזי פקאן
8
מערבבים בצלים ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
10
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות למלבן 13x9 אינץ'. באמצעות סכין חדה והחל 1/4 אינץ ' מקצה, לחתוך קו ציון סביב היקף שלם של בצק, חיתוך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך