קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל

פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל
פטריות בר, סלק קלוי, וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות chanterelle, בצל cipollini, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף ערפד-סלט סלק עם בצל ירוק גבינת עיזים ושדים קלויים בצל, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים, ו סלק קלוי וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת sauté בינונית מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ואת שאלוט ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך. מתבלים במלח, מוסיפים את השמנת הכבדה וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להעביר את תערובת הבצל למעבד מזון או בלנדר ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
במחבת sauté בינונית על חום גבוה, לחמם את שמן אגוז.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות, בקבוצות במידת הצורך, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות הוא התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים את המרווה, מתבלים במלח וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות זהובות ועדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים את הסלק בתבנית אפייה גדולה ועמוקה וטפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
הוסף מספיק מים כדי להגיע על 1/4 אינץ ' את הצדדים של צלחת האפייה. מכסים בנייר כסף וצולים עד הסלק הם מכרז, על 45 דקות. לאחר הסלק הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
להעביר את הסלק לקערה בינונית, להוסיף גרידת לימון, מיץ לימון, עירית, מתבלים במלח, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים את זרעי הדלעת על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת, טפטוף בשמן אגוז, וזורקים לשלב. צלוי עד קלוי, כ -10 דקות, ואז לזרוק עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מקשט את האפונה עד רק מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים, ואז מיד לצלול את האפונה לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
לנקז את האפונה שוב וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
בקערה גדולה לשלב את הפטריות, סלק, אפונה, גבינת עיזים, פירה בצל ולזרוק לשלב. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות, מפזרים זרעי דלעת קלויים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מאת המאסטר
3
שף, (C) © 2013 FOX