קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ברקלי

פטריות ברקלי
. אם יש לכם יין, חמאה, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו המבורגר צמחוני בברקלי, פטריות קלויות בחמאת שום-פטריות נח, ו פטריות à La Grecque (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את היין האדום, החרדל, רוטב ווסטרשייר וסוכר חום יחד בקערה עד שהסוכר משולב היטב בתערובת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סוכר חוםסוכר חום
יין אדוםיין אדום
חרדלחרדל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה המומסת עד שקופה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים בפלפל שחור וממשיכים לבשל ולערבב עוד 3 דקות. כמו פטריות להקטין בגודל ולהתחיל חום, מערבבים את תערובת היין לתוך תערובת פטריות. מבשלים עד חם, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פטריותפטריות
ייןיין
4
מגישים באופן מיידי.