פטריות חצילים ופורטובלו נמסות
פטריות חצילים ופורטובלו נמס הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרובולונה, חצילים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. נסו לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס, ו פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מן פטריות; להשליך גבעולים.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות סכין חדה; להשליך זימים.
מניחים פטריות וחציל על מחבת ברוילר; ירקות מברשת עם 1 כף ויניגרט. צלייה 6 דקות. הפוך ירקות מעל; מברשת עם 1 כף ויניגרט. לצלות במשך 5 דקות נוספות או עד מכרז.
מערבבים פלפלים ובזיליקום. כפית 1 כף תערובת פלפל על כל פרוסת חצילים. למעלה כל פטריות עם פרוסת גבינה 1. לצלות במשך 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מברשת 2 כפות ויניגרט באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחמניות. מסדרים את התרד באופן שווה על החצאים התחתונים של לחמניות. למעלה כל גליל חצי עם 1 פטריות ו 1 פרוסת חצילים; לכסות עם צמרות רול.