פטריות ממולאות איטלקיות
פטריות ממולאות איטלקיות הוא מנה של 15. חלק אחד מהמנה מכילה כ-6 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 79 קלוריות. תמורת 66 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אורגנו או, פטריות, גבינת מוצרלה רזה חלקית, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. פטריות ממולאות איטלקיות, פטריות ממולאות עם נקניק איטלקי ופטריות ממולאות איטלקיות עם נקניק דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים לנייר סופג; לנקז, לשמור 1 כף נטיפי.
הסר גבעולים מפטריות; הניחו כובעים בצד. קוצצים דק חצי מהגבעולים (את השאר שומרים לשימוש אחר).
הוסף גבעולים קצוצים לטפטופים עם בייקון; להקפיץ במשך 2-3 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
דחוף היטב את תערובת הקרוטונים לתוך כובעי פטריות.
מניחים בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-425 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהפטריות רכות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פטריות ממולאות עובדות ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Sangre de Toro Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![סנגרה דה טורו קאווה]()
סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות וטריות. מקסים כאפריטיף או בשילוב עם דגים ופירות ים.