פטריות ממולאות אני
פטריות ממולאות אני יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקאטרי מגיש 9 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 29 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם מלח שום, גבינת שמנת, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות נייר אפייה בתרסיס בישול שאינו מקל.
גזע את הפטריות. שמרו 1/3 עד 1/2 מהגבעולים וטחנו אותם.
מקציפים את גבינת השמנת עד לקבלת חלקה.
בקערה קטנה שלבו גבעולי פטריות טחונים ובשר סרטנים. מערבבים את גבינת השמנת לתערובת הגבעול והצדפות.
מוסיפים מלח שום ומערבבים היטב. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת הגבינה. מסדרים את הכובעים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים פטריות בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 20 דקות, או עד שתערובת הפטריות והסרטנים חמה, ורוב הנוזל מהפטריות נאסף בתבנית.