פטריות ממולאות בגבינה כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות גבינה כפולה. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 18 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל טחון, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם פטריות וגבינה, אופים כפולים ממולאים בגבינה, ו בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; להפריש. השתמש מלון baller בזהירות לגרוף כמות קטנה של בשר מכל כובע פטריות. קוצצים דק בשר וגבעולים הוסרו.
כובעי מקום, חלולים-צדדים למעלה, על נייר אפייה מכוסה קלף.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בשר קצוץ, גבעולים ובצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד למכרז.
הסר מהחום. מערבבים את 3 המרכיבים הבאים וחצי כל אחד פירורי קרקר ופטרוזיליה; כף לתוך כמוסות פטריות. למעלה עם פירורים שנותרו.
אופים 25 דקות. או עד מחומם דרך; מפזרים פטרוזיליה הנותרים.