קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

פטריות ממולאות בייקון

פטריות ממולאות בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות בייקון. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 164 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, בורבון, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פטריות ממולא בייקון קנדי, בייקון וריקוטה-פטריות ממולאות, ו בייקון ופטריות ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
במחבת גדולה, מבשלים את הבצל והבייקון על אש בינונית עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את התערובת מהמחבת ולהניח בצד. באותו מחבת, מוסיפים את הבורבון ואת גבינת השמנת ומערבבים כל הזמן עד שגבינת השמנת נמסה ומערבבת עם הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
בורבוןבורבון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את תערובת הבצל והבייקון למחבת ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
6
כפית את התערובת לתוך כובעי פטריות ומניחים על תבנית האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הפטריות רכות, 25 עד 35 דקות. למעלה עם קצת פרמזן ולהחזיר לתנור כדי לאפשר את הגבינה להמס.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור