פטריות ממולאות בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות בייקון. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 164 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, בורבון, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פטריות ממולא בייקון קנדי, בייקון וריקוטה-פטריות ממולאות, ו בייקון ופטריות ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
במחבת גדולה, מבשלים את הבצל והבייקון על אש בינונית עד פריך.
הסר את התערובת מהמחבת ולהניח בצד. באותו מחבת, מוסיפים את הבורבון ואת גבינת השמנת ומערבבים כל הזמן עד שגבינת השמנת נמסה ומערבבת עם הבורבון.
מוסיפים את תערובת הבצל והבייקון למחבת ומערבבים יחד.
מוסיפים את פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים יחד.
כפית את התערובת לתוך כובעי פטריות ומניחים על תבנית האפייה מוכן.
אופים עד הפטריות רכות, 25 עד 35 דקות. למעלה עם קצת פרמזן ולהחזיר לתנור כדי לאפשר את הגבינה להמס.