קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות64
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו לימון

ריזוטו לימון

הוראות

1
להוסיף שאלוט ו sauté עד מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים אורז; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
מוסיפים יין ומערבבים עד התאדה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות מרק חם; מבשלים עד נספג, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
להוסיף מרק שנותר 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר ערבוב לעתים קרובות עד אורז הוא שמנת ומכרז, על 35 דקות. מערבבים גבינה הנותרים 2 כפות חמאה. מערבבים פטרוזיליה, מיץ לימון וקליפת לימון. ריזוטו העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
6
מעבירים לקערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מרקמרק
אורזאורז
7
Transfer to bowl and serve.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה