פטריות-עוף מרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פטריות-Marsala. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פלפל, מרק עוף פחות נתרן, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, Marsala פטריות עוף, ו קערות מרסלה פטריות ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרק עוף ועמלן תירס, ערבוב היטב; להפריש.
מניחים עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך. מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל.
מפזרים 2 כפות פירורי לחם באופן שווה על כל חזה עוף חצי; מעיל עם תרסיס בישול.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם; מוסיפים עוף. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.
חום אותו מחבת, מצופה בתרסיס בישול, מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות בצלצלים; מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת מרק עוף; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהרוטב מעובה.
הסר מהחום; להוסיף חמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.