פטריות פורטבלו ממולאות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות בגריל Portobello. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות שזיפים, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העגבניות, הגבינה, 1/2 כפית שמן, רוזמרין, פלפל, ושום בקערה קטנה.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של כובעי פטריות באמצעות כף, ולהשליך זימים.
שלב 1/2 כפית שמן, מיץ ורוטב סויה בקערה קטנה; מברשת על שני הצדדים של כובעי פטריות.
מניחים את כובעי פטריות, צדדים גזע למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל במשך 5 דקות בכל צד או עד רך.
כפית 1/4 תערובת עגבניות כוס לתוך כל כובע פטריות. כיסוי וגריל 3 דקות או עד גבינה מותכת.
הערות: מאז השום לא באמת מבושל, פטריות יש טעם שום חזק. גריל את צידי גזע הפטריות למטה ראשון, כך שכאשר הם פנו הם יהיו בעמדה הנכונה להיות מלא. אם אתה רוצה לתכנן מראש, להסיר את הזימים וגבעולים מן הפטריות ולשלב את המילוי, ואז לכסות ולצנן עד מוכן גריל.