פטריות פורטובלו ממולאות בקנליני
פטריות פורטובלו ממולאות בקנליני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב פסטה בבקבוק, רוזמרין, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר זימים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מקום כובעים, חלק בצד למעלה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; broil 2 דקות. הפוך כובעים מעל; מטגן 2 דקות.
מערבבים ריקוטה, מלח, אבקת שום, ורוזמרין, ערבוב היטב.
מורחים 2 כפות תערובת גבינה בכל כובע. כף 3 כפות רוטב פסטה מעל תערובת גבינה בכל מנה. מחלקים שעועית באופן שווה בין כובעים; מפזרים כל מנה עם 2 כפות מוצרלה. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.