קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פטריות פטריות אנה

פטריות פטריות אנה
פטריות פומס אנאן נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 369 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, תפוחי אדמה, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), פומס אנה, ו פומס פטיט אנה (ערימות תפוחי אדמה מסולסלות חמאה).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה עד כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה ויבשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
יוצקים 2 כפות מהחמאה המובהרת למחבת ברזל ומחממים על אש גבוהה. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית בעיגולים קונצנטריים, חופפים את הפרוסות, מזלפים כל שכבה בחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומורחים מעט מדוקסל הפטריות על פני כל המשטח. חזור על הפעולה כדי ליצור 4 עד 5 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים את התבנית על גבי הכיריים עד שהחמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מזהיבים ורכים, 20 עד 25 דקות. לחץ על תפוחי האדמה עם מכסה סיר במהלך האפייה פעם או פעמיים כדי לשמור עליהם שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוציאים מהתנור ויוצקים עודפי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו לשבת 10 דקות לפני היפוך על מגש עגול.