פטריות פטריות אנה
פטריות פומס אנאן נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 369 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, תפוחי אדמה, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), פומס אנה, ו פומס פטיט אנה (ערימות תפוחי אדמה מסולסלות חמאה).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה עד כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה ויבשה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מוסיפים את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
יוצקים 2 כפות מהחמאה המובהרת למחבת ברזל ומחממים על אש גבוהה. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית בעיגולים קונצנטריים, חופפים את הפרוסות, מזלפים כל שכבה בחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומורחים מעט מדוקסל הפטריות על פני כל המשטח. חזור על הפעולה כדי ליצור 4 עד 5 שכבות.
מחממים את התבנית על גבי הכיריים עד שהחמאה מבעבעת.
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מזהיבים ורכים, 20 עד 25 דקות. לחץ על תפוחי האדמה עם מכסה סיר במהלך האפייה פעם או פעמיים כדי לשמור עליהם שטוחים.
מוציאים מהתנור ויוצקים עודפי חמאה.
בואו לשבת 10 דקות לפני היפוך על מגש עגול.