פטריות קרים ממולאות בגרוייר
פטריות קרים ממולאות עם Gruyere עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 77 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שאלות, פטריות קרים, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות ממולאות שקדים עם Gruyere, אורז פילאף עם פטריות קרים, ו קנוקנות אפונה עם פטריות קרים כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים פטריות ומבשלים כ -3 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שאלוט, שום, פטרוזיליה ועירית. מכסים, ולתת לירקות להזיע במשך כמה דקות כדי לשחרר את הניחוחות.
הסר מהחום, ומערבבים את פירורי הלחם ומיץ לימון.
מחממים את התנור. לגרוף את כובעי הפטריות, ולמלא בתערובת פירור הלחם.
מניחים על תבנית אפייה. למעלה עם גבינה קרועה.
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, עד גבינה מותכת.