פטריות שיטאקה מוקפצות
פטריות שיטאקה מוקפצות דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות שיטאקה, רוטב טריאקי בית התעלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אספרגוס מוקפץ עם פטריות שיטאקה, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו אטריות שומשום עם פטריות שיטאקה מוקפצות וקייל.
הוראות
שמן חום במחבת בינונית על mediumheat.
מוסיפים פטריות ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד במכרז וגולדן חום, 8-10 דקות.
מוסיפים 2 כפות מים למחבת ומבשלים, זורקים פטריות מדי פעם, untilwater הוא התאדה ופטריות aretender, כ 2 דקות יותר.
Transfermushrooms לקערה בינונית ו tosswith רוטב טריאקי.
לעשות קדימה: פטריות יכול להיות made5 ימים קדימה; כיסוי וצינה.