פיאדיני עם שום ירוק
Piadini עם ירקות שום הוא טבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: פיאדיני עם עגבניות שרי ומוצרלה מעושנת, ירקות עם שום ולימון, ו ירקות שום לבביים.
הוראות
כדי להכין פיאדיני, כפית קלות נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, 1 כפית מלח, אבקת אפייה, טימין, ורוזמרין בקערה גדולה.
מוסיפים 3 כפות שמן; מערבבים עם מקצף עד מופץ באופן שווה.
מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 2 דקות.
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול. מכסים בניילון נצמד; מניחים לנוח בטמפרטורת החדר 30 דקות.
כדי להכין ירקות, לחמם 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף chard; לבשל 8 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תרד; לבשל 3 דקות או רק עד נבול, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים מיץ, פלפל, ו 1/8 כפית מלח.
מחלקים את הבצק ל -24 חלקים שווים; לעצב כל חלק לכדור. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), להתגלגל למעגל 4 אינץ'. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר. מחסנית עיגולי בצק בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או ברזל יצוק מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 2 עיגולי בצק; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד חום זהוב. כסה וחמם. חזור על הנוהל עם עיגולים בצק הנותרים. כפית על 2 כפות ירקות על כל לחם שטוח; לקפל במחצית.