פילה בגריל עם פקאן ורביולי שעועית ירוקה
המתכון פילה בגריל עם פקאן ורביולי שעועית ירוקה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-36 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1150 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פילה בשר בקר, פקאן, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו שעועית ירוקה עם פקאן רוזמרין, שעועית ירוקה וסלט רביולי שאלות, ו שעועית ירוקה אלפרדו עם רביולי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. גריל, מכוסה מכסה גריל, 5 עד 8 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
מבשלים רביולי ושעועית ירוקה במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי 4 עד 5 דקות או עד שעועית ירוקה הם פריך במכרז.
חום פקאן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד קלוי וריחני.
הסר ממחבת; לנגב מחבת נקי. ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים שום, וחתיכים 5 עד 7 דקות או עד השום הוא בצבע קרמל וחמאה מתחילה לחום.
הסר מן החום, ומערבבים מרווה, תערובת פסטה חמה, פקאנים.