פילה בקר עם בצל כבוש ופלפל ורוד
בשר טנדרלוין עם בצל כבוש ופלפל ורוד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, סוכר, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרום האור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער מעורבת כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב צ'יפוטלה ובצל אדום כבוש, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו אננס קלוי עם פלפל ורוד.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את החומץ עם 1/4 כוס הסוכר ו 1 כף מלח עד שהסוכר והמלח מומסים.
מוסיף את הבצל ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 1 שעה.
מסננים את הבצלים, שומרים את נוזל כבישה.
בינתיים, לשפשף את הבשר עם השמן ולהגדיר אותו במחבת קלייה קטנה. מתבלים במלח וטפיחה עם 1 כף של פלפל. צלוי על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך כ 40 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 125 עבור בינוני נדיר.
להעביר את הצלי ללוח ולתת לנוח במשך 30 דקות.
בסיר, לשלב את ros עם הנותרים 2 כפות סוכר להרתיח מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 20 דקות.
הוסף 1/4 כוס של נוזל כבישה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את תרחיף קורנפלור ואת הגרגרים הנותרים ומבשלים עד מעובה, על 1 דקה.
פורסים את הבשר, מסירים את המיתרים.
להעביר צלחות העליון עם בצל.