בשר בקר עם סלט כרוב ורוטב בוטנים תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1601 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 120 גרם של שומן למנה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, רוטב סויה, כרוב נאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. עם כפית נסו פילה בקר עם סלט כרוב ברוטב בוטנים תאילנדי, תוספת דביקה צלעות ברביקיו תאילנדי w / רוטב ברביקיו בוטנים + סלט ג'ינג'ר תאילנדי מתוק, ו טאקו תאילנדי עם סלט ג'ינג'ר ורוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
2
בקערה גדולה, מקציפים יחד את המיונז, חמאת בוטנים, סוכר וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרוב, גזר לבן, גזר, כוסברה, בצל ושום. לזרוק למעיל עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים מחבת גדולה חסינת תנור מעל חום בינוני ומוסיפים את שמן הזית. מתבלים את הבשר במלח, ופלפל, וצורבים מכל הצדדים עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים את הפילה לכ 20 עד 30 דקות, או עד לטמפרטורה בינונית-נדירה ופנימית היא 145 מעלות F.
6
הסר את הבשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את המחבת בחזרה על חום בינוני דה זיגוג עם רוטב סויה. מערבבים את הרוטב כדי לגרד את החתיכות החומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את המחבת מהחום. דק לחתוך את הפילה ולשכב על מיטה של סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם צד של רוטב בוטנים תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
10
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את חמאת הבוטנים, חלב קוקוס, נקטר אגבה, מיץ ליים, רוטב סויה, אבקת שום, לפי הטעם, פתיתי פלפל אדומים, כדי לטעום יחד עד המרקם הוא חלק רופף.
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.