פילה דג אפוי לימון דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1023 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך פטרוזיליה, לימון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פילה דג אפוי לימון, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° משמנים צלחת אפייה גדולה.מסדרים את הדג בתבנית האפייה בשכבה אחת.מערבבים יחד את שאלוט, פטרוזיליה, מיץ לימון, סוכר ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף בשמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים מעל הדגים. למעלה עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
אופים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 5 עד 8 דקות, המאפשר כ 10 דקות לאינץ ' של עובי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.