קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה דג פקאן של דיוות המטבח

פילה דג פקאן של דיוות המטבח
אם יש לכם פירורי לחם, מלח, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט כרוב דרום-מערבי של דיוות המטבח עם חלב חמאה קרמי, דיווה המטבח של בננה, אוכמניות & Amp; שייק חמאה, ו דיווה המטבח של עוף לימון עם אספרגוס.

הוראות

1
באמצעות קערה בגודל בינוני, לשלב את חלב החמאה עם הביצה, 1/2 כף של תיבול עוף, ו 1/2 כפית של מלח ופלפל ואת הרוטב החם ומערבבים היטב. הגדר את הקערה aside.In קערה נוספת משלבת את פירורי הלחם או קורנפלקס, פקאן הקרקע, הפפריקה, התיבול העופות הנותרים, מלח ופלפל ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
קורנפלקסקורנפלקס
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים היטב. טובלים את פילה הדגים בתערובת החמאה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור מתובל.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מניחים את כף 2 של השמן במחבת גדולה, לא מקל ומניחים אותו על חום בינוני גבוה. בראון פילה בקבוצות, 2-3 בכל פעם, לא קהל המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. חזור על ההליך עם השמן הנותרים פילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים באופן מיידי.זכויות יוצרים 2010 (ג) אנג ' לה מדף MEDEARIS, המטבח דיווה!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.