קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

פילה חזיר ממולא פטריות

פילה חזיר ממולא פטריות
פילה חזיר ממולא פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 530 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא פטריות מלוחות, פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, ו פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות שיטאקי.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; תנו לעמוד למשך 30 דקות.
3
בינתיים, לעשות חתך לאורכו למטה במרכז החזיר בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתח בשר כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון. משטחים עד 3/8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הסר ניילון; מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מפוררים את הנקניק למחבת גדולה; מוסיפים 2 כוסות פטריות שיטאקי ובצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את פירורי הלחם, 3 כפיות פטרוזיליה, רוזמרין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מסננים פטריות פורצ ' יני, שומרים נוזלים. קוצצים פטריות; מערבבים לתערובת נקניקיות יחד עם 3 כפות נוזל השריה. כף מלית למטה מרכז של בשר חזיר; להביא צדדים ארוכים מעל מלית לסגור. עניבה ב 2-ב. מרווחים עם מחרוזת מטבח;קצוות מאובטחים עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
8
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
אופים, חשופים, ב 425 ל 30-35 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
11
לרוטב, בסיר קטן, הקפיצו את שאריות פטריות השיטאקי בחמאה עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ו 1/4 כוס נוזל השריית פטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את יתרת המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות מנאז ' א ' טרואה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה מלבק
מנאז ' א טרואה מלבק
תערובת שאין לעמוד בפניה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים לתבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא תשוקה בהתגלמותה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.