פילה חזיר ממולא פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 530 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא פטריות מלוחות, פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, ו פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות שיטאקי.
הוראות
1
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש; תנו לעמוד למשך 30 דקות.
3
בינתיים, לעשות חתך לאורכו למטה במרכז החזיר בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתח בשר כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון. משטחים עד 3/8 אינץ'. עובי.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מסננים פטריות פורצ ' יני, שומרים נוזלים. קוצצים פטריות; מערבבים לתערובת נקניקיות יחד עם 3 כפות נוזל השריה. כף מלית למטה מרכז של בשר חזיר; להביא צדדים ארוכים מעל מלית לסגור. עניבה ב 2-ב. מרווחים עם מחרוזת מטבח;קצוות מאובטחים עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
8
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
אופים, חשופים, ב 425 ל 30-35 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
11
לרוטב, בסיר קטן, הקפיצו את שאריות פטריות השיטאקי בחמאה עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ו 1/4 כוס נוזל השריית פטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את יתרת המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות מנאז ' א ' טרואה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה מלבק
תערובת שאין לעמוד בפניה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים לתבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא תשוקה בהתגלמותה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.