פילה מקרל מזוגג מייפל-סויה עם אבוקדו
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פילה מקרל, סירופ מייפל מדרגה b, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית נסו פילה סלמון מזוגג אדר, פילה סלמון מזוגג מייפל, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
חומץ רותח, רוטב סויה, שרי, וסירופ מייפל במחבת כבדה של 9 עד 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד שיורדת לכ-1/3 כוס, 20 עד 25 דקות. תתחמם.
רבע אבוקדו אורך, ואז בור וקליפה.
חותכים לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ואז מטילים בעדינות יחד עם מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מטאטא Preheat. קו גדול (15 על ידי 10 אינץ') תבנית אפייה רדודה עם רדיד. 3שרב על רבע של זיגוג בקערה קטנה.
מסדרים פילה, צד העור למטה, בשכבה 1 בתבנית אפייה. כפית כשליש הנותרים זיגוג על פילה, ואז להפיץ עם גב של כף מעיל באופן שווה.
דגים מטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום, ללא סיבוב, 2 דקות.
הסר מחבת מטאטא ומעיל עם שכבה נוספת של זיגוג, ואז לצלות 2 דקות יותר.
הסר פילה מן broiler ולהחיל מעיל שלישי של זיגוג, ואז לטגן 1 דקה יותר (עבור סך של 5 דקות).
הסר מטאטא, עם כף נקייה, להחיל זיגוג שמור. (זיגוג שמור לא נגע דגים מבושלים.)
מחלקים סלט אבוקדו בין 4 צלחות, ולאחר מכן לשרת דגים לצדו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.