קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות

פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות
פילה צלוי של בשר בקר עם שאלוט & רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא פטריות כפתורים, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה צלוי של בשר עם רוטב פטריות-טרגון, רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, ו פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ופטריות, ואז מטגנים במשך כ 10 דקות עד זהב caramelised.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
יוצקים את החומץ, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מוסיפים את היין האדום, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
5
מוסיפים את מלאי הבשר, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים בשני שלישים. להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר, ואז לשמור על חם עד מוכן לשרת. ניתן לעשות את היום לפני וחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לתבל את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה וחסינה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבשר, ואז צור במשך 10 דקות, מפנה, עד השחימה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
להעביר לתנור, ואז לצלות במשך כ 20 דקות, מפנה אחרי 10 דקות. זה ייתן לך בשר כי הוא בינוני נדיר; עבור בינוני, צלי עבור תוספת 5 דקות. אפשר את הבשר לנוח על מתלה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוסיפים את כל המיצים מן הבשר לרוטב, ואז בעדינות לחמם את הרוטב למעלה לטאטא את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות