פיצה אדומה, לבנה וירוקה
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . מתכונים דומים: פיצה לבנה עם שום קלוי וזיתים ירוקים, פיצה לבנה, ו פיצה ביצה לבנה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מורחים את בצק הפיצה במחבת המוכנה ומשפשפים קלות את הבצק בשמן זית.
מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, תרד, לבבות ארטישוק, שום, מלח ופלפל.
מורחים את התערובת באופן שווה על הבצק.
מפזרים באופן שווה עם גבינה איטלקית גרוסה; העליון עם עגבניות פרוסות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום משחימים קלות והגבינה נמסה ותוססת, כ -20 דקות.