פיצה ארבע גבינות עם תאנים ופרושוטו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה ארבע צ'יז עם תאנים ופרושוטו בבית. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 891 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -46 גרם שומן . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-35 דקות בערך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמימים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיצה גבינת תאנים ועיזים עם פסטו , פיצה פיצה תאנים ומנגליטסה , ופיצה פאניר ותאנה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שמים את התאנים בקערה ומכסים אותן במיץ תפוחים.
נותנים להשרות למשך 15 דקות.
מוסיפים את התאנים ונגיעת מיץ תפוחים למחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לסירופ.
מחממים את הגריל והתנור ל-400 מעלות פרנהייט.
מערבבים את השמרים, המים והסוכר יחד עד שהשמרים מתמוססים לצבע בז' חלק.
בעזרת מיקסר, מוסיפים את הקמחים, המלח, שמן הזית והחומץ.
מערבבים עד שהבצק נוצר לכדור, כ-3 עד 4 דקות.
שמים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 30 דקות.
מגלגלים את הבצק לפיצה אחת גדולה או בגדלים קטנים יותר כדי להשתמש בו כמתאבנים.
שים את הבצק על אבן פיצה שחוממת מראש, אם אופים בתנור או על מגש צלייה רשת, אם משתמשים בגריל. מבשלים עד שהבצק יציב מספיק להוספת תוספות.
מפזרים פונטינה, גרוייר ומוצרלה על הפיצה. השתמש רק בכמות קטנה של גבינה כחולה כדי לא להציף את הטעם הכללי. מפזרים את התאנים המזוגגות ורצועות פרושוטו ארוכות על גבי הגבינה.
החזירו את הפיצה לתנור או לגריל עד שהגבינה נמסה והשוליים הגיעו לצבע הפריך הזהוב הרצוי או למרקם הפריך.
מוציאים את הפיצות לקרש חיתוך ופורסים.