קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פיצה בגריל ים תיכוני

פיצה בגריל ים תיכוני
Pizzan בגריל הים תיכוני הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רצועות פלפל קלוי, שמן זית כתית מעולה, חומוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ים תיכונית, פיצה ים תיכונית, ו פיצה ים תיכונית.

הוראות

1
התחל אש פחם או מחממים גריל גז לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מערבבים 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 5 דקות. (אם שימוש מהיר
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
עלייה שמרים, לתת לבצק לנוח בשלב זה במשך 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מחלקים בצק ל 8 מנות. לטפוח או לגלגל בצק על הדלפק משוריין היטב על עיגולים 8 אינץ'; הם לא צריכים להיות מושלמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
באמצעות הידיים, להרים כל קרום בזהירות במקום על גריל. מבשלים 3 עד 4 דקות עד התחתונה הוא השחמה קלות העליון נראה להגדיר. באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, להסיר את הקרום מגריל, צד בגריל למעלה, מגש או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מורחים על 2 כפות חומוס על הצד הגריל של כל פיצה קרום. למעלה עם 2 כפות אספרגוס, 1 כף פלפל אדום קלוי, על 1 כף גבינת עיזים וכמה pinenuts. חזור עם הפיצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
בזהירות להחליק כל פיצה על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות עד לתחתית הקרום הוא השחמה גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות