קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פיצה בגריל נפוליטנה

פיצה בגריל נפוליטנה
נסו חביתה נפוליטנית, Pastiera Napoletana, ו Polpette alla Napoletana (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב קמח, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד לטאטא עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מים ללוש עם מצורף וו בצק במשך עשר דקות עד הכדור הוא חלק וגמיש ומגיע נקי את הצדדים של קערה (הכדור יהיה תקוע לקערה בתחתית). מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומקררים בלילה. הבצק צריך כ כפול בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
למחרת, להשתמש בידיים מקומטות לזרוק בצק על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
להתגלגל לתוך בול עץ ולחלק לארבעה חלקים אפילו עם מגרד ספסל או סכין. יוצרים כל חתיכה לכדור על ידי איסוף הבצק לתחתית. שמן קל 4 מיכל קטן (קערות מרק לעבוד נהדר) ומניחים כדור בצק 1 בכל אחד. משמנים קלות את צמרות כדורי הבצק ואז מכסים כל קערה בניילון נצמד. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
בינתיים, מניחים שמן זית ושום בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד השום קצוץ דק. שמן שום נוסף יכול להיות מאוחסן במקרר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים עגבניות במסננת בסדר רשת להגדיר מעל כיור ולסחוט אותם בין האצבעות שלך עד נשבר לחתיכות 1/4 אינץ משוער. אפשר לנקז לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
על משטח משוריין בכבדות, לגלגל כדור בצק לדיסק על 13 אינץ 'על ידי 9 אינץ' ו 1/4 אינץ ' עבה באמצעות מערוך. לנער את עודף קמח ומניח על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור עם כדורי בצק שנותרו, הצבת גיליון קלף בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
אור starter ארובה גדולה 3/4 מלא עם פחם ולחכות עד מלא הצתת גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור (כ 20 דקות). סדר גחלים תחת 1/2 של grate גריל מקום באח על גבי. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מברשת העליון של הבצק עגול עם שכבה דקה אפילו של שמן שום ועונה עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מניחים בעדינות על הצד החם של הגריל, צד משומן למטה. מיד מברשת בצד העליון עם שכבה דקה של שמן מתבלים עם מלח. קוק, בודק לעתים קרובות ועובר לעודד אפילו בראונינג עד התחתון הוא חום כהה חרוך כתמים העליון הוא מבעבע 45 עד 90 שניות בסך הכל. להעיף באמצעות מלקחיים או מרית גדולה להחליק לצד מגניב של גריל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
החל 1/4 של שתי הגבינה בשכבה דקה אפילו על פני השטח של פיצה. רוטב עגבניות ב כף בגודל בובה על פני השטח של פיצה (על 1/2 כוס סך לכל עוגה). להחזיר פיצה לצד חם של גריל ומבשלים עד התחתון מבושל חרוך כתמים, 45 עד 90 שניות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
העברת פיצה ללוח חיתוך עם מרית גדולה או קליפת פיצה מתכת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מפזרים בזיליקום, ומגישים מיד. חזור עם ארבע פשטידות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
לחץ דרך למצגת עבור תמונות צעד אחר צעד! »