המתכון פיצה בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 686 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא אנשובי, עשב, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו פיצה עם שש בצל, פיצה תרד ובצל, ו פיתת בצל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים בצל בשמן בחום נמוך במשך כ 30 minutes.In מחבת נוספת מבשלת עגבניות עם סוכר וקמח תירס עד שזה מדגדג.מערבבים בצל, עגבניות, מלח ופלפל ועשבי תיבול.מורחים על הבצק, מוסיפים אנשובי, זית ופרמזן.אופים בתנור ב 218° מעלות עד הגבינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בלילת לחם תירס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.