פיצה בראוני פירותי
פיצה בראוני פירותי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 61 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-14 מנות. מתאבנים זה מכיל 289 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תותים, תערובת פאדג' בראוניז, חמאה וגבינת שמנת. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה פירותית לקינוח בראוניז, פיצה שוקולד צ'יפס מנטה בראוניז + פיצה בר ארוחת ערב לילות (ללא חלב וללא גלוטן!), ופיצה בראוניס.
הוראות
מכינים בלילת בראוניז לפי הוראות האריזה.
מורחים על גבי 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מסננים את האננס, שומרים מיץ. לזרוק פרוסות בננה עם מיץ; לנקז היטב. מסדרים את הבננה, הקיווי, התותים והאננס מעל שכבת גבינת שמנת; מפזרים אגוזי פקאן.
במיקרוגל קטן ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מטפטפים מעל פירות. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.