קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פיצה בשחור לבן

פיצה בשחור לבן
גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, פלפלים חלפיניו, מוכן לאכול רצועות חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: קאפקייקס שחור ולבן, כמהין שחור-לבן, ו קאקלטות בשחור לבן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום, ומבשלים רק עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיף רצועות עוף, ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
5
מורחים רוטב אלפרדו על קרום הפיצה, ומפזרים על כמה גבינה מגורדת. מסדרים רצועות עוף ושום על הגבינה, ולשים על כמה שעועית שחורה כמו שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מניחים פרוסות חלפיניו על גבי, ולאחר מכן לכסות עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מקשטים עם קמצוץ פתיתי פטרוזיליה יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
8
מניחים פיצה ישירות על מדף התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא פריך וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה