פיצה בשחור לבן
גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, פלפלים חלפיניו, מוכן לאכול רצועות חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: קאפקייקס שחור ולבן, כמהין שחור-לבן, ו קאקלטות בשחור לבן.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום, ומבשלים רק עד ריחני.
מוסיף רצועות עוף, ומבשלים עד מחומם דרך.
מורחים רוטב אלפרדו על קרום הפיצה, ומפזרים על כמה גבינה מגורדת. מסדרים רצועות עוף ושום על הגבינה, ולשים על כמה שעועית שחורה כמו שאתה אוהב.
מניחים פרוסות חלפיניו על גבי, ולאחר מכן לכסות עם גבינה נותרת.
מקשטים עם קמצוץ פתיתי פטרוזיליה יבשים.
מניחים פיצה ישירות על מדף התנור.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא פריך וגבינה נמס.