פיצה גבינה עם ציפוי כפול מכושפת
המתכון כושף פיצת גבינה כפולה קרום יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בסביבה 35 דקות. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיקס, רוטב פיצה, מים מאוד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן דל פחמימות, דיאט. נסו שומר, גבינת עיזים ופיצה עם זיתים בשלים, פיצה ממולאת קרום כפול, ו טארט עגבניות קלוי עם קרום כפול גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום עד 232°. תרסיס 12 אינץ פיצה מחבת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב ומים חמים עם מזלג עד צורות בצק רך; לנצח במרץ 20 משיכות. מחלקים בצק לשניים. לחץ על מחצית הבצק במחבת פיצה, באמצעות אצבעות טבול בתערובת ביסקוויק; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מורחים רוטב פיצה על בצק. בקערה בינונית, מערבבים גבינה ותיבול פיצה; מפזרים רוטב פיצה.
מניחים את הבצק שנותר על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק; רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים.
מגלגלים בצק למעגל 14 אינץ'. השתמש חותכי עוגיות בצורות ליל כל הקדושים לחתוך צורות מבצק (להשאיר 1 אינץ 'של בצק בין מגזרות ולהשאיר 1 אינץ' של קצה הבצק uncut). מקפלים עיגול בצק לשניים; מניחים על פיצה להתפתח. חותם קצוות.
מניחים גזרי בצק על גבי פיצה אם תרצה בכך.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.