פיצה דבש סלאמי
פיצה דבש סלאמי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם סלאמי, שמן זית, סולת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פיצה סלמי ופטריות, פיצה סלמי ופפדיו, ו פיצה פסטו + סלאמי (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף 2 כפות שמן זית על החלק התחתון של מחבת חצי גיליון מעוטר.
מפזרים את סולת או קמח תירס על פני השטח באופן שווה. השתמש בידיים משומנות כדי ללחוץ על בצק הפיצה על החלק התחתון של מחבת חצי הסדין, מותח את הבצק דק ככל האפשר מבלי לקרוע אותו. נסה לקבל את הבצק כדי להגיע אל הפינות ועד הקצוות של המחבת. אם הבצק נלחם בך, תן לו לנוח 10 דקות ואז לנסות שוב. הבצק צריך להיות רגוע יותר בשלב זה.
מורחים את רוטב הפיצה באופן שווה על הקרום, ואז מפזרים את המוצרלה מעל. לקרוע את פרוסות פרובולון לחתיכות 2 אינץ ' ולהפיץ את זה באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את פרוסות הסלמי למעלה.
אופים את הפיצה במשך 15 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק סביב מבחוץ, הגבינה מותכת תוססת, ואת חתיכות סלמי יש מקופל והם פריך על הקצוות. ברגע שהפיצה יוצאת מהתנור, טפטוף הדבש בעיקר על חתיכות הסלמי, אלא גם על הקצוות החיצוניים של הקרום.
חותכים לתוך מלבנים ומגישים מיד עם מפיות רבות, רבות.