פיצה טובה ברי
ברי פיצן טוב הוא הר ד ' אובר ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 563 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, בצק עוגיות סוכר, טפיוקה לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: ברי עוף טוב, ברי טוב ברי, ו ברי טוב " כריך טורקיה.
הוראות
בידיים מקומחות קלות, טפחו בצק לשניים משומנים 7-1 / 2 אינץ'. מחבתות פיצה.
אופים בחום של 350 למשך 9-11 דקות או עד שהקרום משחים קלות. מגניב.
בקערה קטנה, שמנת את גבינת שמנת, סוכר וניל.
מורחים על קרום. מכניסים למקרר למשך 30 דקות. מסדרים תותים ואוכמניות מעל תערובת גבינת שמנת.
בסיר קטן שלבו את מיץ האננס, הסוכר והטפיוקה; תן לעמוד במשך 5 דקות. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה. מגניב; יוצקים מעל פירות. מקררים עד 1 שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%