פיצה לבנה
פיצה לבנה דורשת על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי אורגנו, גבינת פונטינה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פיצה לבנה, פיצה ביצה לבנה, ו פיצה לבנה.
הוראות
מניחים אבן פיצה על מדף תנור באמצע.
מפזרים קמח על משטח העבודה.
מניחים את הבצק על פני השטח; לוחצים על הבצק עם הידיים או מתגלגלים עם סיכה לעובי ולצורה הרצויים. מפזרים קלות קליפת פיצה עם קמח נוסף (אם אין לך קליפת פיצה, גיליון עוגיות שטוח יעבוד).
מפזרים גבינות, אורגנו, מלח ופלפל.
מעבירים את הקרום מקליפת פיצה לאבן פיצה.
אופים על 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה תוססת.