פיצה ממילאנו
פיצה Milanese עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום פיצה אפוי מוכן לשימוש, שמן זית, גבינת athenos gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה.
מערבבים תרד, 1/2 כוס גבינת Gorgonzola, שמן ואבקת שום עם כף עץ עד תערובת צורות להדביק; להפיץ על גבי קרום.
למעלה עם מוצרלה, פרוסות עגבניות ושאר Gorgonzola.
אופים 15 דקות. או עד הגבינות נמסות קרום הוא חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto