פיצה מקסיקנית צ'וריסו (Tlayuda)
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו Tlayuda פטריות צמחוניות, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
עבור צ ' וריסו וציפוי שעועית: במחבת גדולה כבדה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד קריספ, כ-6 דקות.
הסר מהחום והשמורה. במחבת סאוט כבדה גדולה, מחממים את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד חם, כ 5 דקות.
שלב את מאסה תירס, 1 1/4 כוסות מים ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים היטב ביד כדי ליצור בצק רך, כ 2 דקות. אם הבצק מרגיש יבש, מוסיפים יותר מים (כף אחת בכל פעם). מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
מניחים פיסת נייר קלף על משטח שטוח. מניחים חצי מהבצק על נייר הקלף ומניחים פיסת נייר קלף נוספת למעלה. באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק עד שהוא 1/4 אינץ 'עבה 10 אינץ' בקוטר.
טפטפו את השמן למחבת החמה והניחו את הבצק התגלגל לתוך המחבת כדי לבשל במשך כ 2 דקות. הפוך לבשל בצד השני.
מורחים 1/2 כוס של שעועית טרי חם על הצד מבושל של הבצק.
הוסף 1/4 כוס גבינת Oaxaca ו 1/2 כוס צ ' וריסו מבושל. המשך לבשל עד הגבינה נמסה, עוד 2 עד 3 דקות.
הסר את הפיצה מהמחבת על מגש מנה עגול. למעלה עם חסה קרחון. מתבלים במלח ופלפל. ואז מפזרים פרסקו queso מתפורר וטפטוף של קרם מקסיקני.
חותכים לריבועים 4 אינץ ומגישים מיד. חזור עם המחצית הנותרת של בצק ותוספות.