פיצה סמור, לא רק לילדים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תן פיצה סמור, לא רק לילדים לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פצפוצי גרהם שרוול, אבקת צ'ילי, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פיצה 15 דקות לילדים, ילדים יכולים להכין: שיפודי פיצה, ו בייגל פיצה פפרוני לילדים בלבד.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מפזרים קמח על משטח עבודה ומרדדים כל חתיכת בצק לסיבוב בגודל 12 עד 14 אינץ 'בעובי 1/4 אינץ'. אבק קליפת פיצה בקמח תירס והחלק על אבן הפיצה.
אופים 6 עד 8 דקות או עד שרק מתחילים להשחים.
בזמן שקרום הפיצה נאפה, צלו שקדים במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה.
מוציאים שקדים לצלחת, ובאותה מחבת ממיסים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את פירורי קרקר גרהם, אבקת צ ' ילי, קאיין ומלח. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעליהם מחצית מהמרשמלו, מניחים באופן אקראי 1 חפיסת שוקולד מעל המרשמלו ומחזירים לתנור, 3 עד 5 דקות או עד שהמרשמלו תופח ומשחים קלות.
מוציאים פיצה מהתנור, מפזרים מחצית מתערובת קרקר הגרהם ומעליהם מחצית מהשקדים הפרוסים הקלויים. חזור על הפיצה השנייה.
נותנים לפיצות לנוח 3 עד 4 דקות, ואז פורסים ומגישים.